Jesús Calleja té un nou repte: recórrer en helicòpter alguns dels racons més impressionants i desconeguts de la geografia espanyola per oferir una perspectiva diferent de cadascun d'ells, valent-se de la combinació d'elements tecnològics de primer nivell i la col·laboració directa dels habitants de cada localitat. El resultat d'aquests viatges donaran forma a Volando voy, format que s'estrenarà aquest any a Cuatro.

Des de l'aire o en les profunditats del mar, l'Espanya més espectacular, agresta, desconeguda i impactant espera l'arribada de l'equip encapçalat per l'aventurer lleonès. La producció de Volando voy té la col·laboració de Zanskar. Segons una nota enviada per la cadena de Mediaset España, l'enregistrament d'aquest programa començarà la setmana vinent a Minas de Riotinto, a Huelva.

Interacció amb els pobles

Acostumat als famosos acompanyants amb què s'ha envoltat en les diferents temporades de Planeta Calleja, Calleja canvia les celebrities pels millors guies imaginables per a aquesta aventura: els habitants dels petits pobles i llogarets que visitarà el programa seran els autèntics protagonistes. Coneixedors del terreny i les seves singularitats, poc acostumats que la tecnologia i els aparells d'última generació interactuïn en el seu dia a dia, els veïns d'aquestes zones rurals exhibiran la seva saviesa.

A cada missió, Calleja compartirà confidències amb la població local, que participarà activament en tot el procés. D'aquesta manera, tindran l'oportunitat de conèixer i adaptar a les seves pròpies vides avenços tecnològics, com per exemple l'ús de drones, el maneig de sofisticades càmeres de gravació o, si s'escau, aprendre a fer volar l'helicòpter explorador.