El programa Curtcircuit 33 d'avui (23.45 h) emetrà quatre curts que van formar part de la programació del Festival Internacional de Cinema Solidari de Navarcles (CLAM) en edicions anteriors i que van destacar per la seva qualitat i la bona acollida entre els espectadors. L'edició d'enguany del CLAM, la dotzena, arrenca aquest dijous, 30 d'abril.

L'espai del canal 33 de TVC és un programa de cinema que ofereix periòdicament seleccions especials de curtmetratges lligats als principals festivals de cinema que se celebren a Catalunya.

Els quatre curts seleccionats són Abstenerse agencias, Piove, Dit is Ronald i Lula. Tots quatre han estat guardonats en altres prestigiosos festivals internacionals d'arreu del món, com Regard Quebec, Brussel·les, Clermont-Ferrand o el premi Goya, entre d'altres.

L'actriu manresa Asunción Balaguer protagonitza Abstenerse agencias, una producció basca de Gaizka Urresti de 15 minuts. Piove és dirigit pels italians Lu Pulici i Francesco Zucci i dura 16 minuts. El curt belga Dit is Ronald, de Jules Comes, té una durada de 19 minuts. I finalment la producció catalana Lula , de Vanessa Batista, dura 9 minuts.