Les conspiracions, la tensió encoberta i els conflictes internacionals seran els protagonistes, durant aquest estiu, de la graella nocturna dels dimecres a Cuatro amb l'estrena de la sèrie Tyrant (22.30h) i de la quarta temporada de Homeland (00.20 h). Creades i produïdes per Gideon Raff i Howard Gordon, dos dels noms més destacats de la ficció actual als Estats Units, ambdues sèries centren la seva trama en el Pròxim Orient, tot i que des de dues perspectives clarament diferenciades.

Tyrant és l'última de les produccions d'aquesta parella de guionistes de provada solvència en el gènere de l'espionatge i les intrigues polítiques de tall internacional. La ficció narra la història de Barry Al-Fayeed (Adam Ryner), un home de negocis fet a si mateix i hereu d'un fictici estat àrab emigrat als Estats Units des de la seva més tendra infància, i allunyat del seu país natal. Quan un esdeveniment familiar l'obliga a tornar al seu país, es desfermen les conjures internes, d'acord amb les externes que han pres els carrers i les ciutats.

Tot seguit, els espectadors podran veure l'esperada quarta temporada de Homeland, amb una arrencada que tornarà a sumir l'audiència en la tensió i bogeria amb la qual sembla conviure en estranya harmonia l'agent especial de la CIA Carrie Mathison (Claire Danes). La seva recent maternitat s'ha convertit en el gran obstacle que la manté allunyada de la primera línia de combat, una situació desesperant per a una dona necessitada de l'acció cos a cos. Per a la seva desgràcia, una sèrie d'operacions encobertes sobre el Pakistan, destinades a afeblir el cap regional d'Estat Islàmic, han acabat amb desastrosos resultats per al seu equip. En aquests nous lliurament, l'ombra d'un traïdor torna a sobrevolar el pensament de l'agent.