Televisió Espanyola buscarà a partir de dilluns que ve nous talents "Insuperables"

04.07.2015 | 07:35
Carolina Cerezuela es posa al capdavant del nou ´talent show´ de La 1

Televisió Espanyola aposta aquest estiu pel programa Insuperables, un talent show presentat per Carolina Cerezuela que s'estrenarà aquest proper dilluns a les 22.30 hores a La 1, i que estarà dirigit a un públic familiar. El programa és una coproducció de TVE i Gestmusic, i ahir es va presentar al plató on es graven les gales, situat al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa (Vallès Occidental).
Insuperables busca artistes d'extraordinari talent en totes les disciplines, com música, dansa, humor o acrobàcies, i tindrà 10 lliuraments que es dividiran en 7 gales classificatòries, dues semifinals i una gran final. En cada gala, els artistes actuaran, i els tres millors pujaran a 3 llotges situades dalt de l'escenari després d'haver obtingut 2 o 3 vots favorables d'un jurat professional, compost per l'actor i director de cinema Santiago Segura, el cantant Pitingo i l'actriu Ana Milán.
Els millors concursants seran els que aconsegueixin arribar a les llotges amb 1.000 euros, i passaran a les semifinals amb la possibilitat d'empats, que poden obrir la porta a un duel, mentre que els finalistes lluitaran per aconseguir el gran premi de 30.000 euros.
"Aquest programa és diferent i trenca amb els altres talent show, perquè està obert a totes les disciplines artístiques, i esperem que agradi a tots els públics perquè també és molt estiuenc", va explicar la directora de programació de TVE, Ana María Bordas. "Per a mi és un nou registre i m'ho passo molt bé", va dir Carolina Cerezuela, que augura que el programa "agradarà al nen i a l'àvia perquè és obert per a tota la família".
Prop de 1.500 persones es van presentar al càsting per participar en el programa, dels quals només 70 ho van aconseguir. De moment, s'han gravat 4 entregues.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema