El programa de Catalunya Ràdio El suplement, amb Sílvia Cóppulo, és avui de 8 h a 23 h a Santpedor a la seu de la Fundació Ampans per commemorar-ne els 50 anys. Hi haurà entrevistes a persones vinculades a la fundació i també a l'entrenador del Bayern, Josep Guardiola.

El suplement començarà parlant de la fundació amb Toni Espinal, director d'Ampans; Valentí Junyent, alcalde de Manresa; Xavier Codina, alcalde de Santpedor, i Gonçal Mazcuñán, president de la Demarcació del Col·legi de Periodistes de la Catalunya Central. Més tard, repassarà les notícies del dia a la tertúlia amb els tertulians habituals i Esther Puig, periodista de la Televisió Local del Bages, i Jordi Prenyanosa, membre de la Fundació Ampans.

El programa tractarà de la cuina del Bages amb el cuiner Nandu Jubany, que apadrina el restaurant Canonge de Manresa, d'Ampans, i Joan Soler, enòleg i president de la DO Pla de Bages. També s'abordarà la integració real de les persones amb discapacitat intel·lectual i de la seva sexualitat.

Després, Cóppulo entrevistarà l'exentrenador del Barça i actual entrenador del Bayern, Josep Guardiola, i parlarà amb els seus pares, Dolors Sala i Valentí Guardiola.

Hi ha programades actuacions de Macedònia, el Cor de Santpedor i Lídia Pujol.