L'actor Francesc Garrido (Gran Reserva) interpretarà el paper protagonista a la sèrie de misteri que prepara Mediaset Sé quién eres, que en un principi havia d'encarnar Lluís Homar. La renovació de la ficció d'Antena 3 Bajo sospecha, de la qual el veterà intèrpret català és protagonista, va fer que aquest optés per rebutjar el projecte que tenia emparaulat amb Mediaset.

Creada i dirigida per Pau Freixas (Polseres vermelles, Cites), la ficció començarà a rodar-se demà en diversos escenaris de Barcelona i tindrà entre el seu elenc d'actors noms com els de Carles Francino, Blanca Portillo, Aída Folch, Nancho Novo, Pepón Nieto, Eva Santolaria, Álex Monner, Susana Abaitua, Nausicaa Bonnín i la nena Noa Fontanals, entre d'altres.

La nova aposta de ficció del grup audiovisual, que s'estrenarà a Telecinco la temporada vinent, és un thriller d'intriga i suspens que té una trama única desenvolupada en dues temporades i articulada al voltant de personatges brillants, que brinden l'oportunitat de desenvolupar una forta història dramàtica i emocional al voltant de les seves relacions, segons explica la cadena en un comunicat.

La història arrenca quan un home vaga per una carretera solitària. Pel seu estat sembla haver tingut un accident de trànsit, però no sap ni qui és ni com ha arribat fins allà. Es tracta de Juan Elías (Francesc Garrido), un carismàtic advocat i professor d'universitat, casat amb la jutgessa Alicia Castro (Blanca Portillo) i pare de dos fills. Però ell no ho recorda: està completament amnèsic. Quan l'endemà la policia troba el seu cotxe accidentat, descobreix a l'interior el telèfon mòbil i restes de sang de la seva neboda i alumna, de 22 anys, a la qual ningú no ha tornat a veure. Ramon Saura (Nancho Novo), el pare de la noia, mourà cel i terra per trobar-la i per demostrar el que sospita: que el seu cunyat l'ha matat.