Telefónica ha decidit integrar en una sola plataforma Movistar TV i Canal +. La companyia de telecomunicacions va anunciar ahir el llançament de Movistar +, que es posarà en marxa demà dimecres i que incorpora un catàleg de cinema, sèries, esports, un nou Canal + i el servei Yomvi, per accedir als continguts des de qualsevol lloc i dispositiu, i el gravador en el núvol. Movistar + es podrà contractar des de 20 euros al mes (IVA inclòs) en el seu paquet bàsic, que inclou 80 canals, al qual es podran afegir altres paquets com Esports (20 euros), Cinema (9 euros) i Sèries (5 euros). També hi haurà opció d'altres canals a la carta per 5 euros.

Segons va explicar la mateixa companyia, la nova oferta es traslladarà automàticament i sense cost addicional als clients de Canal+ i de Movistar Fusión TV, mentre que la resta de clients de Movistar TV incorporaran l'oferta de forma gradual. En total, la companyia de telecomunicacions preveu que podran accedir a Movistar+ 3,6 milions de clients. Amb la recent adquisició de Canal+, el grup Telefònica acapara el 70% dels clients i el 85% dels ingressos d'un negoci que, tot i això, encara es troba a molta distància de les xifres que es mouen al Regne Unit, França, Itàlia o Alemanya.

Per gèneres, neix Canal + Estrenos per als amants del cinema amb els títols més recents; es reforça l'aposta per les sèries amb el nou Canal + Series, que incorpora a tot el seu catàleg els títols de Movistar Series; sorgeix Canal + Series Xtra per estrenar encara més sèries; creix l'oferta amb un ampli catàleg de canals temàtics al voltant del cinema (Canal + DCine, Canal + Comedia, Canal + Acción, DCine Español), amb els continguts més exclusius de la televisió Premium (Canal + Xtra); i per descomptat amb el millor esport (Movistar F1, Movistar MotoGP, Canal + Esports, Canal + Esports 2, Canal + Golf).