Mediaset ha decidit donar una última oportunitat a Un tiempo nuevo, el programa de debat polític que havia de competir per l'audiència del primer time dels dissabtes amb La Sexta Noche. Després de veure com la seva aposta s'enfonsava setmana rere setmana a Telecinco, el grup audiovisual vol provar el format a Cuatro. La nova etapa de l'espai no només canviarà de cadena, també tindrà una nova conductora. La periodista Silvia Intxaurrondo rellevarà Sandra Barneda en la conducció del format, que s'estrenarà aviat.

"Conduir aquest programa a Cuatro és un gran desafiament professional, en aquesta etapa de canvis polítics i socials. És un moment apassionant per a mi com a periodista", va assegurar Intxaurrondo, segons un comunicat enviat per Mediaset España.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat de Navarra en Filologia Àrab per la UAM, Silvia In-txaurrondo va començar la seva trajectòria professional al programa de ràdio Hoy por Hoy de la SER. Després del seu pas per Cuatro i CNN + es va incorporar a Prisa Radio Internacional, on va exercir com a enviada especial en països com Mèxic, Colòmbia, el Marroc, Tunísia, Algèria, Palestina i Senegal, entre d'altres.