TV3, Esports 3 i Catalunya RÓdio entrevisten els presidenciables del Barša

09.07.2015 | 00:00

Els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals fan un ampli seguiment de la cursa electoral per ocupar la presidència del Barça. Així, TV3 començarà avui a les 11.00 h la ronda d'entrevistes als candidats a Els matins amb Josep Maria Bartomeu. Divendres, dia 10, serà el torn de Joan Laporta; dimecres, dia 15, visitarà el magazín matinal Agustí Benedito i, finalment, el dijous 16 hi serà Toni Freixa.
El canal Esport3, dins de l'Esport club, tindrà avui Toni Freixa; divendres, dia 10, Agustí Benedito; dimecres, dia 15, Joan Laporta i finalment tancarà la ronda Josep Maria Bartomeu el dijous 16.
D'altra banda, Catalunya Ràdio va començar ahir a la nit les entrevistes als candidats a El club de la mitjanit amb Pere Escobar, que va entrevistar Toni Freixa; avui hi serà Agustí Benedito; diumenge, dia 12, serà el moment per a Joan Laporta i dilluns, dia 13, visitarà els estudis del programa Josep Maria Bartomeu.
I el programa de TV3 El matí de Catalunya Ràdio amb Mònica Terribas també tindrà la presència dels candidats a les 8.30 a partir de dilluns, dia 13, fins al dijous 16. L'ordre serà el següent: Toni Freixa, Agustí Benedito, Joan Laporta i Josep Maria Bartomeu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema