Regiˇ 7

TV3, Esports 3 i Catalunya RÓdio entrevisten els presidenciables del Barša

09.07.2015 | 00:00

Els mitjans de la Corporaciˇ Catalana de Mitjans Audiovisuals fan un ampli seguiment de la cursa electoral per ocupar la presidŔncia del Barša. AixÝ, TV3 comenšarÓ avui a les 11.00 h la ronda d'entrevistes als candidats a Els matins amb Josep Maria Bartomeu. Divendres, dia 10, serÓ el torn de Joan Laporta; dimecres, dia 15, visitarÓ el magazÝn matinal AgustÝ Benedito i, finalment, el dijous 16 hi serÓ Toni Freixa.
El canal Esport3, dins de l'Esport club, tindrÓ avui Toni Freixa; divendres, dia 10, AgustÝ Benedito; dimecres, dia 15, Joan Laporta i finalment tancarÓ la ronda Josep Maria Bartomeu el dijous 16.
D'altra banda, Catalunya RÓdio va comenšar ahir a la nit les entrevistes als candidats a El club de la mitjanit amb Pere Escobar, que va entrevistar Toni Freixa; avui hi serÓ AgustÝ Benedito; diumenge, dia 12, serÓ el moment per a Joan Laporta i dilluns, dia 13, visitarÓ els estudis del programa Josep Maria Bartomeu.
I el programa de TV3 El matÝ de Catalunya RÓdio amb M˛nica Terribas tambÚ tindrÓ la presŔncia dels candidats a les 8.30 a partir de dilluns, dia 13, fins al dijous 16. L'ordre serÓ el segŘent: Toni Freixa, AgustÝ Benedito, Joan Laporta i Josep Maria Bartomeu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema