Els productors de la sèrie americana Scream, que emet MTV, van anunciar diumenge en l'última jornada de la Comic-Con de San Diego que la sèrie tindrà segona temporada. Jamie Paglia, productor de la sèrie, va avançar a més que el personatge que interpreta Bella Thorne, Nina, tornarà a la ficció en els pròxims capítols a través de flashbacks. La sèrie, de la qual fins ara s'han emès dos capítols, se centra en la història d'uns adolescents del misteriós poble de Lakewood, als qui persegueix un misteriós assassí. Tot comença amb un vídeo viral de YouTube que acaba relacionat amb un assassinat, i s'obre el misteriós passat de la ciutat. Després d'aquest esdeveniment, els habitants, i especialment el grup d'adolescents, sospiten de tothom per por de convertir-se en la pròxima víctima.

A la Comic-Con també hi va ser el productor de la sèrie, Jill Blotevogel, a més a més dels membres del repartiment Bella Thorne, Willa Fitzgerald, John Karna, Amadeus Serafini, i Connor Weil, que van fer broma sobre la identitat de l'assassí.

Pel que fa al final d'aquesta primera temporada, es va aclarir que no es resoldrà del tot qui és l'assassí, però sí que van oferir "respostes satisfactòries" als espectadors.