La periodista Teresa Viejo serà la nova presentadora del magazín La mañana de La 1 de TVE a partir del pròxim dilluns 27 de juliol. La periodista i escriptora prendrà les regnes del programa d'actualitat durant aquest estiu, fins al retorn de Mariló Montero al setembre.

A part de periodista, Viejo és directora i presentadora del programa La Observadora a RNE. A més, també és escriptora i justament acaba de publicar Mientras llueva, la seva tercera novel·la després de La memoria del agua (adaptada per TVE com a minisèrie) i Que el tiempo nos encuentre. També és columnista a Interviú, publicació de la qual va ser directora, i ambaixadora d'Unicef. A més té una dilatada experiència en programes de televisió. A TVE ha presentat nombrosos programes com Rockopop, Por la mañana, Pasa la vida, El Primijuego, Mañanas de primeraSaber vivir.

Teresa Viejo estarà al capdavant de la presentació del magazín d'actualitat fins al retorn de Montero, que està previst pel mes setembre. La presentadora va haver d'abandonar temporalment el programa el passat mes de juny per problemes de salut. La cadena però, ja va confirmar que la presentadora es troba en "bon estat de salut" i que tornarà al seu espai sense problema.