Disney Channel prepara un concurs familiar, Los Vengadores en acción, basat en la reeixida saga de les pel·lícules basades ens els superherois dels còmics de Marvel. El canal ja està buscant famílies que vulguin participar al nou programa de producció pròpia.

Tretze entregues de 22 minuts compondran la competició que ja s'està gravant. Les famílies estaran formades per dos adults i dos infants i liderats pel membre més petit. A cada programa, tres equips viuran aventures inspirades en els superherois de Los Vengadores i competiran per emportar-se el premi final: un premi amb finalitats solidàries que serà donat a una ONG que cada família esculli.

En un plató de gairebé 1.000m2 de superfície es reproduiran sis escenaris al voltant dels personatges de ficció. Així que Thor, Iron Man, Hulk, Capità Amèrica, la Vídua Negra i l'Ull d'Àguila seran els protagonistes de cada prova.

El concurs s'emetrà el pròxim setembre i estarà presentat per Roberto Leal, un periodista ja conegut per treballar a Espejo Público i España directo. Leal afirma que sempre ha desitjat que tornessin els concursos televisius i que està encantat amb la nova proposta de Disney.