L'oscaritzat Billy Bob Thornton serà el protagonista de The Trial, la nova sèrie d'advocats de David I. Kelley -guionista amb gran experiència en aquest camp- després que Kevin Costner hagi descartat ser la cara principal del projecte, segons va informar aquesta setmana The Hollywood Reporter.

El drama The Trial tindrà com a centre de les seves trames Billy McBride (Billy Bob Thornton), un dels advocats més respectats en el seu àmbit, que, després de ser acomiadat de la firma legal que ell mateix va fundar, cau en l'alcoholisme. Tot i això, Billy recuperarà l'interès per la seva feina quan un jove advocat que ha estat acomiadat del seu antic bufet li porti un cas amb una víctima mortal que el porta a enfrontar-se als seus antics companys.

Sense capítol pilot

A diferència d'altres projectes d'Amazon Studios, amb noms tan importants com són David E. Kelley i Billy Bob Thornton, The Trial se saltarà la fase de capítols pilots i s'ha encarregat directament una temporada completa. El guió de The Trial anirà a càrrec de David I. Kelley (Ally McBeal, El abogado, Boston legal, Harry's Law) i Jonathan Shapiro, especialistes en ficcions legals. David Semel (Dawson crece, Madam Secretary) podria dirigir el primer episodi.

Billy Bob Thornton, guanyador d'un Oscar el 1997 pel guió de El otro lado de la vida, també va ser nominat aquest any al premi de l'Acadèmia com a millor actor protagonista per la mateixa pel·lícula. El 1999 va aspirar a millor actor de repartiment gràcies al film Un plan sencillo. A la televisió, el seu gran paper va arribar el 2014 gràcies a la sèrie Fargo on, gràcies al seu personatge de Lorne Malvo, va aconseguir la seva primera nominació als Emmy i el seu primer Globus d'Or.