Després de set anys allunyada del personatge que li ha marcat la carrera i li va donar la popularitat, l'actriu Irene Visedo es torna a posar a la pell de la filla gran de la família protagonista de Cuéntame como pasó, Inés Alcántara.

Interpretada en els últims anys per l'actriu Pilar Punzano, que comença una nova etapa segons Televisió Espanyola, la filla dels Alcántara torna a ser la mateixa actriu dels inicis de la sèrie l'any 2001 i fins al 2008, quan va decidir centrar-se en la carrera cinematogràfica.

Recentment, Irene ha realitzat altres projectes en la televisió i al cinema, com la seva última aparició en la pel·lícula de Leticia Dolera Requisits per ser una persona normal, a més de publicar el seu primer llibre, Sencillamente Mindfulness.

La dissetena temporada de la sèrie es rodarà el proper setembre, ambientada a l'any 1984, on la filla gran d'Antonio i Merche, d'esperit inconformista, encarna a la generació de dones que es rebel·la contra les convencions socials d'Espanya. Tot i començar en una perruqueria de barri, Inés Alcántara és la primera de la família que porta minifaldilla i viatja a Londres, i busca un canvi vital a través de la seva vocació com a actriu.