Mediapro participarà en la producció de la sèrie de televisió The Young Pope (el jove papa), protagonitzada per Jude Law, després d'un acord amb HBO, un dels canals de televisió per cable i satèl·lit més populars dels EUA i llatinoamèrica.

Fonts de la productora espanyola han confirmat que es podria emetre l'any que ve i el rodatge arrenca a l'agost. També a la coproducció participen, a més de Mediapro i HBO, Canal+ de França, Wildside i Haut et Court TV.

Mitjançant l'acord, Mediapro vol que les seves sèries s'afermin al mercat internacional, com ja ha fet amb el cinema produint Woody Allen. Cal destacar que el 40% del negoci de Mediapro ja és internacional en producció d'esdeveniments esportius, en enginyeria audiovisual, producció de canals i cinema.

The Young Pope constarà de vuit episodis dirigits pel napolità Paolo Sorrentino i es rodaran en els pròxims mesos a Itàlia, els Estats Units, Puerto Rico i l'Àfrica. Una sèrie que tracta del primer pontífex americà de la història, interpretat per Jude Law, un ultraconservador però amb idees contraposades en qüestions socials. També hi haurà l'aparició de Diana Keaton, que serà una monja assistent amb una gran influència sobre el papa i que ajudarà al desembarcament del Vaticà a terres americanes.

Productora de "Joc de trons"

Home Box Office és un dels canals de televisió més populars dels Estats Units que produeix sèries conegudes com "Los Soprano" o també una de les sèries més vistes del món que s'està rodant en diverses localitzacions espanyoles i que vindrà a gravar a Girona, "Joc de trons".