Mediaset España ha decidit treure de la producció del magazín Las mañanas de Cuatro el grup Mandarina. D'aquesta manera és el segon programa que Mediaset li treu, després de prendre la decisió de traslladar Un tiempo nuevo a Cuatro, el grup també va decidir canviar la productora i donar-li a Cuarzo. El grup ha comunicat que serà el departament d'informatius qui s'encarregarà de la seva producció a partir de la pròxima temporada, ja que es tracta d'un programa polític i així crear una sintonia entre les dues àrees.

Las mañanas de Cuatro és el primer programa matinal de la cadena que va néixer el 2006, i fins ara ha tingut molts canvis. En aquells moments era Plural Entertainment, productora del Grup Prisa, l'encarregada de desenvolupar el magazín. Tot i que amb la fusió entre Telecinco i Cuatro va començar la seva marxa amb Concha García Campoy al capdavant, qui es va mantenir fins a final del 2010. En aquests moments, el programa matinal va passar a les mans de Marta Fernández, antiga reportera en els inicis del magazín, durant més de dos anys. L'any 2013, la presentadora va emigrar cap a l'equip de redacció d'Informatius Telecinco. Llavors, la producció va passar a mans de Mandarina, qui s'ha encarregat fins ara juntament amb l'agència de notícies Atlas.

D'aquesta manera el programa presentat per María Teresa Campos segueix sent el punt fort de la productora. I a partir de la propera temporada es queden sense un espai que ha aconseguit assentar-se després de ser nombrosos els rostres que han passat pels matins, fins a arribar a Javier Ruiz, que és el presentador actual.