Després de l'anunci de renovació per a una segona temporada d'una de les sèries d'èxit de l'any, El ministerio del tiempo, aquesta es començarà a rodar el pròxim 17 d'agost. És llavors quan l'equip tècnic i artístic es posarà en marxa per gravar disset episodis, segons ha confirmat el creador de la sèrie, Javier Olivares. D'aquesta manera, Televisió Espanyola i la productora CliffhangerTV gravaran conjuntament la sèrie de ficció, que en la seva primera temporada no va tenir unes audiències desorbitades, però que en la seva segona temporada es marca com a objectiu conquistar la crítica i crear una legió de seguidors a les xarxes socials.

S'espera que a partir del 2016 s'emetran els nous episodis amb les aventures dels personatges interpretats per Aura Garrido, Rodolfo Sancho i Nacho Fresnada, entre d'altres. Ciència ficció, drama, comèdia i història són els elements que componen aquesta sèrie d'aventures de Televisió Espanyola. Els protagonistes no són superherois, sinó gent normal exposada a situacions que no són quotidianes i que intenten donar un coneixement amè de la història d'Espanya. A la temporada anterior, cada capítol viatjava a un moment de la Història i, en paral·lel, mostrava trames personals de cadascun dels personatges protagonistes.

Novetats de la temporada

Javier Olivares no ha volgut donar gaires detalls per tal de no fer cap spoiler, però ha exposat que es produirà l'arribada d'un nou agent al ministeri, reclutat el 1981.

Pel que fa a la narració, no es mantindrà l'esquema d'un personatge històric per capítol, sinó que s'intercalaran amb una època determinada, com va succeir amb l'episodi d'Isabel II.

Pel que fa a l'equip creatiu, Olivares i Anaïs Schaaff tindran sota les seves ordres un equip de guionistes compost per Peris Romano, Javier Pascual, Diana Rojo i Juan José Muñoz, amb la col·laboració de Diego San José, present a la gravació d'una de les pel·lícules més taquilleres d'Espanya, Ocho apellidos vascos.