La cadena de televisió Fox confirma que la sèrie de ficció Prison Break continuarà amb una seqüela de deu episodis i, a més a més, revela que el creador d'Empire farà un nou drama musical i va mostrar un vídeo exclusiu del retorn d'X-Files.

Gary Newman, copresident i codirector executiu de Fox Televisió, va assegurar que el creador de Prison Break, Paul Scheuring, treballa a la trama, i que els actors Dominic Purcell i Wentworth Miller tornaran als seus personatges. Els dos actors van interpretar els dos germans amb problemes amb la justícia que feien el possible per escapar d'unes quantes presons durant les quatre temporades que va durar la sèrie, entre els anys 2005 i 2009. Dana Walden, la copresidenta i codirectora de la cadena, va revelar que la història començarà "alguns anys després" dels esdeveniments amb els quals havia acabat l'última temporada del programa.

També va desvelar una seqüència d'X-Files, on Fox Mulder i Dana Scully es retroben i mantenen una discussió en què els dos personatges reiteren els seus diferents punts de vista sobre els expedients secrets del govern nord-americà, després que Mulder recuperés el seu interès per descobrir on estaven amagats.