El programa de reportatges de Televisió de Catalunya, 30 minuts, recupera aquest estiu una selecció els millors reportatges de la temporada.

Aquesta nit, a partir de les 22h, s'emetrà Els 11 del Raval, un treball d'investigació que va seguir l'empresonament d'onze ciutadans d'origen pakistanès i indi acusats de planejar una sèrie d'atemptats amb bomba al metro de Barcelona i altres ciutats europees. L'Audiència Nacional els va jutjar després i els va condemnar a penes de presó menors, perquè la presumpta acció terrorista "estava en fase embrionària".

L'equip del programa va seguir tres fils conductors en aquesta recerca que va durar mig any. En primer lloc, la reconstrucció de la investigació policíaca i el sumari. Després, la peripècia dels familiars i amics dels presos per defensar la seva innocència a través de mobilitzacions, actes públics i les periòdiques i doloroses visites a la presó. Finalment, es feia ressò de diverses operacions policíaques que han tingut resultats ambigus o que, directament, han estat un fiasco.

A més, molts dels ciutadans d'origen àrab que viuen al Raval es queixa sovint que els mitjans de comunicació van contribuir a crear una imatge del barri com si fos un cau de cèl·lules d'Al-Qaeda.