Després de convertir-se en un dels grans èxits de la temporada passada, Televisió Espanyola es troba ultimant els detalls de la nova temporada d'El Ministerio del Tiempo. Les noves entregues de la ficció començaran a rodar-se el 17 d'agost i, entre les seves principals novetats, destaca la incorporació d'Hugo Silva.

La noticia sobre el seu fitxatge de la sèrie es va destapar aquesta setmana, després que l'actor pugés una foto al seu perfil de la xarxa social Instagram, on apareixia sotmetent-se a una sospitosa sessió de perruqueria i maquillatge, i amb les etiquetes #pruebas #ministerio i #tiempo. L'actor va esborrar al cap de pocs minuts la fotografia intentant no deixar cap rastre, però ja era tard. La noticia sobre la seva incorporació a la sèrie de ciència ficció sobre viatges en el temps, es va escampar com la pólvora per les xarxes socials.

Un paper episòdic

Per ara es desconeix quin serà el paper que interpretarà Hugo Silva a la ficció, tot i que segons una informació del portal FormulaTV, es tractarà d'una col·laboració episòdica. Segons suggereix una informació del diari El Comercio, al llarg de la nova entrega els protagonistes hauran de fer front a alguns esdeveniments històrics com les aventures del Cid, les aventures de Napoleó Bonaparte a Espanya o les vivències de Miguel de Cervantes. Amb aquesta informació, es poden fer les primeres hipòtesis sobre quin serà el paper que interpretarà l'actor, que es va donar a conèixer e Espanya amb la comèdia d'Antena 3 Los hombres de Paco.

La segona temporada de la sèrie, que va ser renovada per Televisió Espanyola després de recollir uns índex d'audiència magnífics i rebre nombrosos reconeixements per part de la crítica i el públic, constarà d'un total de 13 entre-gues que tornaran a estar firmades per la parella formada per Javier Olivares i Anaïs Schaaff. La nova temporada seguirà tenint el mateix trio protagonista i s'estrenarà previsiblement a principi de l'any vinent.