Miguel Rellán serà una de les cares noves de la sèrie "La que se avecina"

17.08.2015 | 07:53
Miguel Rellán

La sèrie espanyola La que se avecina fa diverses setmanes que va començar el rodatge de la novena temporada, en què hi ha cares noves, com Ernesto Sevilla, que passarà a ser un personatge fix. La comèdia de la productora Contubernio tindrà la participació d'un gran nombre d'actors, com Miguel Rellán.
Rellán torna a la televisió després d'haver participat a sèries conegudes, com El Ministerio del Tiempo i Águila Roja, i la seva arribada a Mirador de Montepinar no serà fixa. El personatge de l'actor compartirà la trama amb Enrique Pastor, de manera que podria estar vinculat amb la carrera política de regidor o, potser, amb una nova vida amb la qual reapareixerà el veí dels baixos B. És previst que el seu personatge aparegui en els primers capítols de la novena temporada amb la resta d'actors habituals.
Tant l'actor com la mateixa productora estan molt satisfets amb el resultat, tot i que Telecinco, la cadena que fins avui dia emetia la ficció, no ha manifestat en cap moment que La que se avecina formi part de la programació de la tardor. De moment, s'està treballant en el rodatge a l'espera de saber definitivament quan tornarà a la graella.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema