Éramos unos niños, aclamada autobiografia de la cantautora Patti Smith, on repassa les seves vivències juntament amb el fotògraf Robert Mapplethorpe en plena efervescència cultural dels anys 70, farà el salt a la televisió en forma de sèrie de la cadena nord-americana Showtime. A més, la mateixa Smith treballarà a l'adaptació juntament amb el creador de la sèrie Penny Dreadful, John Logan.

"Una sèrie que permet explorar profundament en els personatges, permetent-nos desenvolupar històries més enllà del llibre i realitzar una presentació heterodoxa", va afirmar la famosa actriu de Because the night en declaracions recollides per la cadena.

Un llibre autobiogràfic dels records

El llibre, publicat originàriament als Estats Units amb el títol Just Kids el 2010, ha rebut nombrosos reconeixements literaris. L'acció arrenca l'estiu del 1967, quan Smith i Mapplethorpe es coneixen "només sent unes criatures de 20 anys". L'autora de la novel·la explica que els dos enamorats "érem pobres i no teníem diners, ni on viure; per tant, vam haver de robar i buscar-nos la vida com fos".