El periodista i escriptor valencià Màxim Huerta va anunciar a Twitter que deixa El programa de Ana Rosa, després d'onze per dedicar-se al seu cinquè llibre, No me dejes (ne me quitte pas), que es llançarà el pròxim dia 20 d'octubre.

"Ha arribat l'hora de navegar a un nou port. Després d'onze anys m'acomiado de el programa d'Ana Rosa", va publicar a la xarxa social juntament amb l'enllaç de seva pàgina oficial on explica la seva sortida del programa i recorda la seva trajectòria professional al cap de setze anys a Mediaset Espanya. Al seu text destaca que vol tornar a arriscar i que ha tancat una etapa "satisfactòria" de la seva vida que ha estat "molt feliç". Entre els records al programa on ha passat més d'una dècada, Huerta exposa el seu viatge a Nicaragua per veure créixer un col·legi d'Infància Sense Fronteres, l'elecció del nou Papa i la coronació de Felip VI.

El periodista també va escriure que el programa de Ana Rosa ha estat "una escola, una pàgina diària de noves emocions i, sobretot, una casa". Mentre que Mediaset Espanya ha divulgat una nota de premsa per comunicar que "Això no és un adéu, sinó que és un fins després".