Un curt d'animació on un vigilant nocturn -Justino- l'única companyia és la dels maniquins de la fàbrica on treballa i que narra la seva mala sort en no apuntar-se a la llista que els seus companys fan pel Sorteig de la Loteria de Nadal, serà la carta de presentació de la Grossa d'enguany que, un cop més, tindrà final feliç.

El Sorteig Extraordinari de Nadal 2015 de Loteria Nacional, presentat avui per la presidenta de la Societat Estatal Loteries i Apostes de l'Estat, Inmaculada García Martínez, repartirà 2.240 milions d'euros en premis, dels quals 640 milions corresponen a la Grossa. El proper 22 de desembre se celebrarà el sorteig al Teatro Real pel sistema tradicional de dos bombos, un números i un altre de premis.

Amb el lema "El major premi és compartir", la campanya torna a incidir en els valors "universals" de generositat i companyerisme en un sorteig que repartirà 2.240 milions d'euros en premis (640 milions per al Gros), segons ha explicat en la presentació la presidenta de Loteries i Apostes de l'Estat, Inmaculada García Martínez.