'Joc de trons' i' The Walking Dead' són ara per ara les sèries més seguides a nivell internacional. La sèrie de la HBO porta dominant el panorama televisiu des de la seva estrena i després de l'adéu d'altres ficcions ja mítiques com 'Mad Men o 'Breaking Bad', s'ha convertit en el gran referent per als serièfils.

Però més enllà de 'Joc de trons' i'TWD' hi ha altres sèries que mereixen la pena veure i que faran les delícies dels amants de la petita pantalla. És el cas de'Narcos', l'última aposta de Netflix, o d''Empire', de la cadena FOX.

A continuació, et presentem cinc sèries que no et pots perdre:

1. 'Narcos'

Protagonitzada per l'actor brasiler Wagner Moura i pel que interpreta Oberyn Martell a 'Joc de trons', Pere Pascal, la sèrie de Netflix explica la vida i obra del famós narcotraficant colombià Pablo Escobar. De moment, la ficció només té una temporada però ja s'està preparant la segona, que abordarà com va ser el final de l'home que va crear el Cartell de Medellín i que va posar en escac la DEA.

2.'Jessica Jones'

Produïda per Marvel Television i protagonitzada per Krysten Ritter, la sèrie comparteix univers amb 'Daredevil' i ens porta de nou fins Hell 's Kitchen per submergir els espectadors en el fosc i descarnat món d'una exsuperheroïna, desesperada per destruir l'home que va arribar a controlar tots els seus moviments. Una barreja de temes psicològics, suspens i acció de carrer amb tocs d'humor, que suposa una incorporació única a l'univers televisiu de Marvel.

3.'Fargo'

Basada en la pel·lícula homònima dels germans Joel i Ethan Coen, el millor aval de la minisèrie de FX és el seu repartiment. Amb Billy Bob Thorton i Martin Freeman com a personatges principals,'Fargo' s'ha convertit en una de les grans revelacions televisives. La ficció no copia la història original del llargmetratge, encara que sí manté múltiples elements.

4.'Empire'

El prestigiós director Lee Daniels, responsable de la direcció de títols com 'El mayordomo','El chico del periódico' o 'Precious', per la qual va aconseguir dues nominacions als Oscar a la Millor Pel·lícula i al Millor Director, està darrere d''Empire', una de les ficcions estrella de FOX. La sèrie uneix família, amor, guerra, diners i molta música, ja que tracta sobre una companyia de música hip hop, Empire Enterprises, i el drama de la família dels fundadors de la companyia per quedar-se amb la mateixa.

5.'Mr. Robot'

Es va estrenar al juny de 2015 en la cadena USA Network i des de llavors no ha parat de recollir èxits. 'Mr. Robot' és una de les favorites per fer-se amb el Globus d'Or a la millor sèrie de l'any passat i ja ha estat renovada per a una segona temporada. Protagonitzada per Rami Malek i Christian Slater, explica la història d'Elliot, un hacker amb trastorns esquizoides que és reclutat per Mr. Robot, un misteriós líder que vol destruir als poderosos empresaris de multinacionals.