Telecinco no dóna un respir a la casa de Guadalix, que ara acull amb molt d'èxit la quarta edició del reality 'Gran Hermano VIP'. Hi ha un altre factor, a part de veure els famosos en pijama menjant o criticant, que desperta la curiositat en l'espectador: quant cobren per aparèixer a Gran Hermano?

Les xifres són astronòmiques, tot i que els actuals concursants cobrin molt menys que el que van guanyar els 'Vip' en altres edicions. Qui s'emporta la palma és el petit Nicolás, que s'embutxaca 4.000 euros al dia. L'estrella de l'actual edició té encara causes obertes amb la justícia, entre les que es troben falsedat documental o usurpació d'identitat.

Els 30.000 euros setmanals de Francisco Nicolás, són seguits de prop per la col·laboradora de 'Sálvame' Rosa Benito, amb 25.000 euros a la setmana i el fill de la desapareguda Carmina Ordóñez, Julián Contreras, que cobra uns 24.000 euros.

Diversos mitjans recullen que altres concursants estarien cobrant entre 10.000 i 15.000 euros a la setmana, una xifra gens menyspreable, i entre els quals es trobarien Carlos Lozano, Raquel Bollo, la ja expulsada Carmen López o els germanastres Laura Matamoros i Javier Tudela.

A més d'aquests honoraris, un d'ells es portarà el premi de Gran Hermano Vip: 100.000 euros a part del que arribin a cobrar en altres programes de la cadena, o actes en actes i discoteques, als quals assisteixin després de la seva sortida del programa.

Els altres concursants de la casa, molt interessats en aconseguir notorietat televisiva més que un alt caché, estarien per sota dels 10.000 euros a la setmana.

Encara que parlem de xifres astronòmiques, disten molt del que van cobrar Belén Esteban o Kiko Rivera a la tercera edició del concurs, en la qual de Sant Blai guanyava fins a 65.000 euros setmanals, segons la revista 'Qué me dices!', I el fill d'Isabel Pantoja, 50.000 euros al mes.