Bones notícies per als 'Smilers'. Miley Cyrus torna a la televisió i no ho farà per cantar una de les seves cançons. La cantant torna al mitjà que la va veure néixer com a artista i ho farà per la porta gran, sent la protagonista de la sèrie que prepara Woody Allen per Amazon.

Després d'un temps allunyada de la televisió com a actriu, Miley Cyrus torna a posar-se en la pell d'un nou personatge. I tot i que encara no es coneix molt del projecte, la sèrie que prepara Woody Allen per Amazon és una comèdia ambientada en els anys 60 i constarà de sis episodis de 30 minuts.

Cyrus compartirà plans amb la veterana guionista i actriu Elaine May. També serà companya de repartiment del mateix Woody Allen, ja que, a més de creador i director, també estarà en l'elenc.

Segons informa Deadline, l'enregistrament de la sèrie començarà el proper mes de març, per la qual cosa caldrà esperar un parell de mesos per saber més d'aquesta nova sèrie i veure les primeres instantànies on aparegui tots els seus protagonistes.

Hannah Montana va ser la sèrie de Disney que va llançar a la fama a Cyrus com a actriu i cantant, ja que després de protagonitzar dues pel·lícules, The Last Song i LOL, Miley es va centrar totalment en la seva carrera musical.