Ana Fernández debuta avui a Amar es para siempre, sèrie en la qual encarna Carlota, una jove que, segons l'actriu, té les coses "molt clares" i donarà un "aire nou" a algunes trames de la ficció diària de la sobretaula d'Antena 3.

Fa un mes i mig que Fernández treballa en l'"intens" rodatge de la sèrie, que contrasta amb el de les ficcions setmanals -en les quals havia treballat fins ara- per tenir "un altre ritme" que requereix portar els "deures fets de casa", assenyala.

A Amar es para siempre, l'actriu és Carlota Hidalgo, la filla del taxista mort en l'accident de trànsit provocat per Guillermo. "És una noia amb molt caràcter i que té les coses molt clares", explica Fernández, que diu sentir-se identificada amb el seu personatge en aquest últim tret. Guillermo (Junio Valverde), María (Lucía Martín Abello) i Sofía (Michelle Calvo) són els personatges amb els quals més interactuarà Carlota. La jove es disculparà per tots els mitjans davant el personatge de Fernández i, mitjançant els seus enfrontaments, es coneixeran els detalls de l'accident que va provocar la mort del pare de la noia.