El cicle "Pessics de vida" inicia el segon trimestre amb una entrevista a Enric Calpena

28.04.2016 | 07:32

El segon trimestre del cicle "Pessics de vida" comença demà, dimecres, amb l'entrevista que la periodista Núria Balaguer farà a Enric Calpena, periodista, professor d'universitat, locutor de ràdio, presentador de televisió, novel·lista i historiador. Calpena va ser redactor d'El País i un dels primers presentadors del Telenotícies de TV3. Ha presentat diversos programes relacionats amb la història en diverses cadenes de televisió i és un col·laborador habitual de la revista Sàpiens.
L'Ajuntament de Manresa i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitzen conjuntament el cicle "Pessics de vida", un espai de conversa amb personalitats destacades del país. Aquest segon trimestre, a més d'Enric Calpena, hi haurà de convidats Manuel Milián i Quimi Portet, que dissertaran sobre les seves trajectòries professionals, vitals i de pensament.
El dimecres 25 de maig Manuel Milián serà entrevistat per Pere Fontanals. I el dimecres 8 de juny el músic Quimi Portet parlarà amb la periodista Montserrat Ayala.
Totes les entrevistes es faran a les 8 del vespre a la sala d'actes del Casino i l'entrada és lliure i oberta a tothom.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema