L'"APM" emet una edició especial per acomiadar l'Homo APM

13.07.2016 | 00:00
L´Homo APM? fa de taxista de Quim Masferrer

L'Homo APM? s'acomiadarà aquesta nit del programa en una edició especial. El personatge interpretat per Manel Piñero deixa el programa després de 7 temporades representant les frases més famoses de l'APM arreu de la geografia catalana.
En l'especial, l'Homo farà de taxista amb passatgers anònims, però també amb cares conegudes com Quim Masferrer, Òscar Dalmau, Toni Albà, Anna Bertran i Núria Solé, entre d'altres. Manel Piñero intentarà també que Josep Pedrerol agafi el relleu com a Homo APM?. Per instruir-lo gravarà un capítol especial en un establiment de menjar ràpid.
Per facilitar que els espectadors també puguin acomiadar-se de Piñero, durant l'emissió de l'APM?, se sobreimpressionarà l'etiqueta #ByeByeHomo, mitjançant la qual el púbic podrà enviar els seus missatges de comiat al personatge a través de les xarxes socials.
A més, es podrà veure un entrenador molt empipat, el retorn de la mítica "Cerda", faran una nova entrega de "Cinema d'autors", ballaran amb les "APM Sessions" i, com cada setmana, se seleccionaran "Els millors", els talls més divertits del programa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema