Queco Novell, l'home de les mil cares i que ha fet mil paròdies, no té per costum pujar muntanyes, tot i així en aquesta edició de Cims puja al cim del Pedraforca, de 2.505 metres d'alçada, mentre parla de la seva feina, de les paròdies i de com porta ser un personatge mediàtic.

El programa torna a oferir avui a les 19.45 hores per La 2 el capítol dedicat a Queco Novell, que comença al refugi Lluís Estasen, on el guarda dóna unes impagables lliçons de llenyataire berguedà a Novell. A més, l'equip del programa té una sorpresa per al convidat: unes imatges del seu passat, quan exercia de periodista, diguem-ne "seriós" als serveis informatius de Televisió Espanyola a Catalunya, on va estar tretze anys.

L'endemà comença l'ascensió, 1.000 metres, desnivell gens menyspreable per a qui no hi està acostumat. A partir del coll del Verdet, el Queco s'encorda al guia i comença la grimpada per la canal del Verdet.

El programa Cims ésun programa dirigit per Cesc Tomàs i presentat per Rogeli Vázquez, que descobreix la personalitat i la vida del convidat a través d'una conversa mentre fan muntanyisme.