El concurs de talent artístic infantil La Voz Kids tornarà a Telecinco amb la seva tercera edició. De nou, David Bisbal i Rosario Flores seran coaches de "la valentia" i "poca vergonya" dels nens, en paraules del tercer dels jutges, el debutantAntonio Orozco. Tant Bisbal com Rosario mantenen així les seves butaques giratòries en la versió infantil del popular concurs, mentre que Orozco, que ja va exercir de jurat amb els adults en la segona i tercera edició de la versió dedicada als no tan petits, s'estrena ara amb els més menuts.

No obstant això, Orozco no estarà en el jurat de la quarta edició de La Voz, que formaran Alejandro Sanz, Malú, Melendi i Manuel Carrasco. El cantant barceloní ha explicat que tractar amb nens és un "món totalment diferent" i ha destacat el seu gran valor per pujar a un escenari. Per a Orozco, aquest programa "és un trampolí, una referència per a aquests nois, que ofereix una exposició que no té preu".

"Són autèntics, et parlen amb la veritat i t'omplen el cor", ha apuntat Rosario Flores. A més, ha negat que sigui possible tenir tàctiques per seleccionar els participants: "si escoltes una veueta i ets de cor calent, és impossible fer estratègia", ha explicat la cantant, que aquests cap de setmana actua en terres gironines.

Bisbal, que participa per cinquena vegada en aquest programa, ha explicat que una de les diferències més importants entre l'edició infantil i l'adulta és que "cal tenir una mica més de delicadesa", encara que ha comentat que "molts es prenen el no millor que els grans"."El concurs -ha dit el cantant d'Almeria- és un viatge que et porta al passat, al present i al futur; que et recorda la teva infància, el present, pels teus fills i els teus nebots, i és el futur, perquè són les veus que trobarem en el futur".

Més d'un centenar de nens i nens, d'entre 5 i 15 anys, s'enfrontaran a aquestes "audicions a cegues" en les quals els coaches seleccionaran les 54 veus, que formaran part dels seus equips, i que continuaran en el concurs. Tot i que encara no hi ha data d'estrena, ja s'ha confirmat que Jesús Vázquez tornarà a ser el conductor principal de La Voz Kids, amb l'assistència de Tania Llasera.