Julià Hidalgo guanya el pot de 77.105 euros a "El Gran Dictat"

17.07.2016 | 00:00
Julià Hidalgo i Òscar Dalmau, amb el pot

Tal com avançàvem dilluns passat, el programa de TV3 El gran dictat ha donat aquesta setmana un nou pot. Al programa de divendres, Julià Hidalgo va escriure correctament les 15 paraules de la prova final, i va superar els diferents nivells de dificultat que es proposaven. Així, el concursant finalitza la seva participació al programa amb un pot de 77.105 euros.
Hidalgo ha participat a El gran dictat durant 35 programes, i ha fet història per ser el concursant que més vegades seguides s'ha quedat a només una paraula del pot. Amb més de 24.000 euros acumulats, aquest lingüista de 22 anys destaca per tenir una memòria prodigiosa que li permet escriure correctament paraules gairebé impossibles com ara gahnoespinel·la, hamamelidàcies, zervanisme, berthòl·lid, keruing o aleydigisme.
Aquest jove barceloní de Nou Barris també s'ha convertit en el més ràpid lletrejant al Lletra a lletra. Veure'l lletrejar és tot un espectacle per als milers d'espectadors que segueixen el programa cada dia, i actualment posseeix el rècord del concurs, perquè va aconseguir fer 24 paraules seguides en un minut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema