Lara LOVE és la websèrie de YouTube que narra les vivències de la Lara, una noia farta de les històries d'amor del segle XXI en què les apps per lligar i les xarxes socials són les principals eines dels joves per trobar parella. La Lara apostarà per sortir al carrer i provocar oportunitats per tal d'aconseguir viure una relació veritable.

Filla d'un reconegut actor i productor de cinema pornogràfic, i amb un germà que només pensa a sabotejar-la, la Lara decideix documentar la seva pròpia història d'amor. Malgrat la seva iniciativa i predisposició, s'adonarà que començar una relació romàntica no és una tasca senzilla.

Un projecte jove

El projecte de la sèrie va néixer quan els seus productors, un grup de joves emprenedors, van guanyar el 1r premi del IV Concurs Smart Films Girona amb un curtmetratge que s'ha convertit en el pilot de la sèrie. El premi econòmic, conjuntament amb finançament propi, han portat l'equip a poder finalitzar una temporada de 5 capítols d'uns 5 minuts cadascun. La clau d'aquest èxit recau en petits comerços i locals de Girona i rodalies que s'han bolcat a ajudar el jove equip amb la cessió espais, vestuaris i material.

Tots els capítols es poden veure a través del canal de YouTube i la pàgina web de Lara LOVE.

L'equip confia poder continuar el projecte amb una segona temporada que començarà a partir del setembre, i per això dedicaran aquest estiu a buscar patrocinadors i subvencions per tal de poder finalitzar la sèrie en línia.