Els temps canvien, i també ho fan les aspiracions del jovent. Crear tendència, inspirar els altres amb impactants estilismes i descobrir els must have de la propera temporada s'ha convertit en el somni de molts joves. Són milers els que s'han llançat a les xarxes socials per intentar convertir-se en els influencers de moda.

Telecinco estrena aquesta nit a les 22 Quiero ser, el nou talent show que buscarà l'influencer més prometedor d'Espanya.

Els famosos Dulceida (Aída Domènech), Madame de Rosa (Ángela Rozas), i Cristo Báñez, que tenen milions de seguidors i s'han consolidat com a importants referents a l'hora de marcar tendència, actuaran com a coaches dels concursants. La periodista Sara Carbonero serà la presentadora del concurs. Així, Carbonero torna a Telecinco i canvia de registre després d'una carrera marcada pel periodisme esportiu.

La mecànica del concurs

Quiero ser farà un seguiment exhaustiu dels 6 concursants que competiran la primera setmana del programa. Els sis joves han estat seleccionats entre més de 3.000 candidats i aspiren a construir-se una reputació a l'univers de la moda. Estaran dividits en tres equips, cadascun dirigit per un dels coaches, que ensenyaran la seva forma de fer als concursants i jutjaran els seus progressos.

De dilluns a dijous, els concursants hauran de superar diferents activitats i reptes relacionats amb el món de la moda, l'alimentació l'esport o l'estil de vida. Al final de la setmana, s'enfrontaran a la decisió final. Cada coach salvarà un dels seus alumnes perquè segueixi una setmana més al programa. D'entre els no escollits, els professors emetran un vot conjunt per salvar-ne un més. Finalment, seran els concursants els que escolliran quin dels seus companys segueix a la competició una setmana més. Cada setmana entrarà un concursant nou per ocupar el lloc de l'aspirant eliminat.