Núria Llorach, vicepresidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), i Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, van signar ahir un conveni de col·laboració per tal de donar la màxima difusió als XVIII Jocs Mediterranis, que se celebraran l'estiu que ve a la ciutat de Tarragona i quinze municipis més.

Segons aquest acord, la CCMA, en compliment de la seva missió de servei públic, informarà i farà difusió de les activitats que es duguin a terme en el marc dels Jocs Mediterranis a través de TV3, Catalunya Ràdio i els seus mitjans digitals. A més, la CCMA transmetrà en directe les gales d'inauguració i clausura dels Jocs Mediterranis. Per la seva banda, la Fundació Tarragona 2017 col·laborarà amb la CCMA en la coordinació d'aquestes transmissions, algunes de les quals seran produïdes pels equips de la CCMA.

Per Josep Fèlix Ballesteros, "aquest acord és fonamental i medul·lar per als Jocs Mediterranis, per a Tarragona i per al conjunt del país". Per la seva banda, Núria Llorach ha recordat que "a partir dels Jocs Olímpics de Barcelona, la CCMA, a través dels seus mitjans, ha demostrat un compromís clar amb l'esport" i ha destacat que la CCMA té l'oportunitat de divulgar els Jocs Mediterranis al món.

Aquest acord s'afegeix al que es va signar el juny del 2015, entre TV3 i la Fundació Tarragona 2017, per a la promoció del concurs dibuix per al disseny de la mascota dels Jocs Mediterranis.

Els XVIII Jocs Mediterranis se celebraran entre el 30 de juny i el 9 de juliol del 2017 a la ciutat de Tarragona i quinze municipis més. Els Jocs Mediterranis són una competició de caràcter poliesportiu que s'organitza en el marc del moviment olímpic, amb el reconeixement del Comitè Olímpic Internacional (COI).