El tiempo entre costuras, l'exitosa sèrie de televisió inspirada en la novel·la homònima de Maria Dueñas que va emetre Antena 3 amb el 25,5% de quota de pantalla i prop de 5 milions d'espectadors, arriba avui al canal Atreseries amb l'estrena de la seva versió estesa.

Produïda per Boomerang TV, la sèrie narra en onze capítols la vida de Sira Quiroga, una jove modista interpretada per l'actriu Adriana Ugarte que, arrossegada per l'amor cap a un home, abandona Madrid en els mesos previs a la Guerra Civil per instal·lar-se a Tànger, on, finalment sola, amb el cor trencat i carregada de deutes, haurà de lluitar per sobreviure.

Atreseries reestrenarà a partir d'avui a les 22.30 h aquesta sèrie, però amb seqüències que no es van emetre a la seva primera edició i, al final, oferirà l'espai Más de El tiempo entre costuras, un reportatge especial de mitja hora en què l'actor Carlos Santos revelarà els secrets del capítol recentment emès.

A més d'Ugarte, aquesta acurada producció va tenir en el seu elenc Elvira Mínguez, Tristán Ulloa, Hannah New, Peter Vives i Francesc Garrido, entre d'altres.