Antena 3 va aconseguir el dimarts superar en audiència Telecinco, després de moltes setmanes perdent el combat televisiu. Segons explicava ahir el portal web formulatv, l'estrena de Blindspot va registrar el 18% d'audiència i va atreure 2.651.000 espectadors cap a la cadena d'Atresmedia. Així, la cadena va sumar 7,5 punts més que la setmana anterior, quan va apostar per la pel·lícula The Punisher i va obtenir el 10,5% del share.

Telecinco, que estrenava el nou concurs presentat per Sara Carbonero per trobar l'influencer més prometedor d'Espanya, no va obtenir bones dades d'audiència davant de Blindspot, ja que es va quedar amb el 9,9%. L'estrena de la sèrie Backstorm encara va obtenir una pitjor acollida entre l'audiència, amb tan sols el 4,7%.

Per altra banda, Cuatro i La Sexta competien en el terreny del cinema. En aquest cas, Cuatro, el canal de Mediaset, va aconseguir superar la cadena d'Atresmedia. La pel·lícula Vaya resaca va aconseguir arribar fins al 8,3%, mentre que La Sexta es va quedar amb el 6,9% de l'audiència amb la seva elecció de Pequeño pero matón.