Regiˇ 7

Roger de GrÓcia, al programa de tardes de Catalunya RÓdio

El periodista presentarÓ el magazÝn "Estat de GrÓcia", que barrejarÓ l'humor i les ganes d'aprendre i saber

23.07.2016 | 00:00
El periodista Roger de GrÓcia
El periodista Roger de GrÓcia

El periodista i comunicador Roger de GrÓcia estrenarÓ el 29 d'agost el nou programa de les tardes de Catalunya RÓdio, Estat de GrÓcia. Roger de GrÓcia dirigirÓ una aposta per l'entreteniment de qualitat, la cultura i l'humor amb un segell personal que ha caracteritzat aquest periodista i comunicador en la seva traject˛ria televisiva a TV3 i que ara aportarÓ a la renovada graella de Catalunya RÓdio.
Roger de GrÓcia ha avanšat a El matÝ de Catalunya RÓdio que, entre molts altres colĚlaboradors, tindrÓ les escriptores Lolita Bosch i SÝlvia Soler i el teclista dels Pets, Joan-Pau Chaves.
De GrÓcia assegura que serÓ un programa amb humor per˛ que el que el mourÓ serÓ la passiˇ i les ganes de saber. El comunicador ja ha avanšat: "no partirem de l'humor, partirem de l'Ónsia de saber, de la passiˇ per conŔixer hist˛ries de gent i hist˛ries del paÝs. I, a partir d'aquÝ, l'humor surt sempre, perquŔ l'humor Ús una defensa, de vegades, contra la por, contra el vertigen i, de vegades, Ús una manera de connectar amb altres persones".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema