Roger de Gràcia, al programa de tardes de Catalunya Ràdio

El periodista presentarà el magazín "Estat de Gràcia", que barrejarà l'humor i les ganes d'aprendre i saber

23.07.2016 | 00:00
El periodista Roger de Gràcia

El periodista i comunicador Roger de Gràcia estrenarà el 29 d'agost el nou programa de les tardes de Catalunya Ràdio, Estat de Gràcia. Roger de Gràcia dirigirà una aposta per l'entreteniment de qualitat, la cultura i l'humor amb un segell personal que ha caracteritzat aquest periodista i comunicador en la seva trajectòria televisiva a TV3 i que ara aportarà a la renovada graella de Catalunya Ràdio.
Roger de Gràcia ha avançat a El matí de Catalunya Ràdio que, entre molts altres col·laboradors, tindrà les escriptores Lolita Bosch i Sílvia Soler i el teclista dels Pets, Joan-Pau Chaves.
De Gràcia assegura que serà un programa amb humor però que el que el mourà serà la passió i les ganes de saber. El comunicador ja ha avançat: "no partirem de l'humor, partirem de l'ànsia de saber, de la passió per conèixer històries de gent i històries del país. I, a partir d'aquí, l'humor surt sempre, perquè l'humor és una defensa, de vegades, contra la por, contra el vertigen i, de vegades, és una manera de connectar amb altres persones".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema