El programa de Telecinco Pasapalabra inicia avui i fins al 2 de setembre la programació especial d'estiu amb les tradicionals lluites de campions. L'espai que presenta Christian Gálvez ha preparat per a aquesta temporada estival l'emissió d'un seguit de programes especials en què tornaran a competir els concursants que han demostrat més destresa en el programa.

El concursant David Leo García, que suma més de 80 programes invicte, agafarà un descans com a aspirant per participar com a convidat en alguns d'aquests programes especials. No tornarà a competir fins al 5 de setembre, quan Pasapalabra torni al seu format habitual, i llavors intentarà aconseguir El Bote, que acumula un total d'1.542.000 euros.

Els protagonistes

La lluita de campions suposa una nova oportunitat d'aconseguir El Bote, amb un import inicial de 6.000 euros,per als millors concursants que aquesta temporada han passat pel programa: Cristina Ameigeiras, Javier Granda, Pilar Fernández, Luis Martínez i Francisco Javier Pazos. Cap no va aconseguir en el seu moment acabar El rosco i endur-se el gran premi.

A més de David Leo García, alguns dels campions més mítics del programa, com Susana García, Rafa Castaño o Laura Gonzalo, participaran també com a convidats en aquestes edicions especials per ajudar els concursants en les diferents proves.

El concurs acumula nou temporades de lideratge en la seva franja d'emissió, amb una mitjana del 18,1% de share i 2.261.000 espectadors.