Cuatro estrena avui a les 22.40 un nou programa de reportatges, En el punto de mira. El programa oferirà una visió panoràmica de cada investigació gràcies a l'alta tecnologia amb què s'ha rodat: càmeres de 360º, gravacions panoràmiques amb drons o gravacions multicàmera.

Així, la varietat de tècniques d'imatge enriquiran cada entrega i mostraran punts de vista més esclaridors dels temes que tractarà el programa.

Produït per Cuatro en col·laboració amb Cuarzo, l'espai neix amb l'objectiu d'oferir investigacions en profunditat, en els llocs del planeta on es produeixen les notícies, abordant els temes des dels principals angles i utilitzant els recursos tècnics més innovadors. L'equip de reporters, format per coneguts professionals com Boro Barber, Luis Troya, María Bayón, Ricardo Pardo, Mireia Llinares, Estefanía Masó i Marta Losada, es desplaçarà per diversos països, inclosos l'Índia, Xina, Sud-àfrica, Itàlia o Eslovàquia.

Els periodistes també intentaran "caçar" els delinqüents que es troben enmig de les trames que sortiran a la llum durant la investigació. Utilitzant un sistema multicàmera, integrat per diversos dispositius amagats situats en diferents punts d'una mateixa localització, enviaran un "esquer" per obtenir informació compromesa i aconseguir que el delinqüent confessi el seu modus operandi. En aquell moment, un periodista entrarà en acció per demanar explicacions a la persona que acaba de confessar un delicte.