Els canals de ràdio i televisió catalans TV3 i Catalunya Ràdio emetran a partir d'avui els primers partits de pretemporada del FC Barcelona corresponents al torneig International Champions Cup.

Aquesta competició és un torneig amistós internacional de futbol professional que aquest estiu visitarà quatre continents: els Estats Units, Europa, Àsia i el Pacífic, dividits en tres torneigs. Es disputaran 21 partits entre 16 equips UEFA d'alt nivell. El Barça participa en el torneig que es disputa íntegrament a Europa.

El primer partit dels blaugrana es jugarà avui, el 30 de juliol, a les 19.00 h a Dublín, i els enfrontarà al Celtic. Els seguidors catalans podran gaudir del retorn dels blaugranes als terrenys de joc amb els comentaris de Bernat Soler i Gerard Autet en l'emissió per TV3, i de Xavi Campos i Xavi Palau fent-ho per mitjà de Catalunya Ràdio.

El 3 d'agost, el Barça jugarà el segon partit contra el Leicester a les 20.00 h, en aquest cas a Estocolm. La transmissió per televisió tornarà a anar a càrrec de Bernat Soler i Gerard Autet, i a la ràdio de Xavi Campos, aquesta vegada acompanyat per Eudald Serra. Finalment, el 6 d'agost a les 18.15 h els de Luis Enrique seran a Londres per jugar contra el Liverpool. Ho explicaran Bernat Soler i Gerard Autet per Esport3, i Xavi Campos i Eudald Serra per Catalunya Ràdio.

El 12 d'agost el Barça començarà la competició oficial amb el primer enfrontament de la Supercopa d'Espanya contra el Sevilla.