TV3 registra les pitjors dades d'audiència de la seva història

Tot i el desastrós juliol, la televisió pública catalana segueix liderant l'audiència de la temporada

02.08.2016 | 00:00

TV3 ha registrat aquest juliol les pitjors dades d'audiència de la seva història. Amb l'escàs 10,1% de quota de pantalla, la cadena es queda en tercera posició en la carrera pel lideratge de l'audiència televisiva a Catalunya, per darrere de Telecinco, amb el 12%, i Antena 3, amb el 10,7%.
Fins ara, el mínim històric en audiències de TV3 era del 10,2%, dada que va registrar-se l'agost del 2014. La temporada d'estiu és quan la cadena pública catalana registra les pitjors audiències.
Dels canals temàtics de la corporació, tan sols el 3/24 ha aconseguit pujar una dècima, amb el 1,5%. El canal Súper 3/33 s'ha mantingut amb la quota més baixa de la temporada, el 1,2%, igual que el mes anterior. Esport 3 ha tingut el registre més baix de la temporada amb el 0,7%, dues dècimes menys que el juny.
Tot i els resultats desastrosos obtinguts aquest passat juliol, TV3 continua sent líder de la temporada en el mercat comunicatiu català amb el 12,1% de mitjana. A més, durant el juliol ha situat 12 programes en el rànquing dels 40 amb més audiència i també lidera el rànquing de programa més vist del dia. En l'aspecte qualitatiu, la cadena continua sent la televisió generalista més ben valorada segons el panell GFK, i la seva qualificació puja fins al 8,3.

Telecinco lidera a Espanya
Paral·lelament al recent lideratge aconseguit per Telecinco a Catalunya, la cadena principal de Mediaset segueix mantenint el lideratge a nivell estatal per vint-i-tresè mes consecutiu amb el 14,7% del share. Tot i haver perdut pràcticament dues dècimes i mitja respecte al juny, Telecinco segueix en primera posició per davant d'Antena 3, amb el 12,1%.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema