Els actors Robert de Niro i Julianne Moore protagonitzaran una sèrie televisiva que prepara el director David Russell, segons van informar ahir els mitjans especialitzats Variety, Deadline i The Hollywood Reporter. El projecte, que es troba en la fase inicial del seu desenvolupament, encara no té títol ni cadena d'emissió, però algunes fonts apunten que es tractaria d'una sèrie policial ambientada en els anys 90.

Certes informacions assenyalen que podria tractar-se d'una sèrie limitada, és a dir, que narra una història completa en una sola temporada. Aquest drama per a la petita pantalla marcaria un nou treball del tàndem format pel cineasta Russell i De Niro després de les seves col·laboracions en els films Silver Linings Playbook (2012) i Joy (2015).

Els protagonistes

L'últim treball del doble guanyador de l'Oscar al millor actor per Taxi Driver (1976) i Raging Bull (1980) va ser Dirty Grandpa, que es va estrenar el gener i en la qual va compartir escena amb Zac Efron. De Niro també té pendent de llançament aquest any Hands of Stone, pel·lícula basada en la vida del boxador panameny Roberto Mano de Piedra Durán i en la qual coincideix amb l'actor veneçolà Édgar Ramírez i l'actriu cubana Ana de Armas.

Per la seva banda, Moore, que va rebre l'estatueta a la millor protagonista femenina per Still Alice, va estrenar aquest any Maggie's Plan i entre els seus propers projectes destaquen la seqüela de Kingsman i la cinta Wonderstruck.