L'actor escocès Alan Cumming presentarà els premis Emmy d'enguany

17.08.2016 | 07:34

L'Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències de la Televisió ha escollit l'actor irlandès Alan Cumming per presentar la propera edició dels premis Emmy. La gala se celebrarà el 21 de novembre a Nova York, i reconeixerà els millors productes televisius que han estat produïts i emesos tant dins com fora dels Estats Units. Cumming ha estat nominat diverses vegades tant als premis Emmy com als Globus d'Or pel seu paper d'Eli Gold a la sèrie The good wife. A més, ha guanyat un premi Tony i un Oliver.
"Com algú que creu que és important expandir horitzons i acollir cultures diferents i les seves històries, i algú que es delecta amb la diversitat i la riquesa de treballar per tot el món, no podria estar més content d'unir-me a una celebració internacional de la excel·lència com és la els premis Emmy", ha assegurat Cumming en les seves primeres declaracions com a presentador de la gala.
De moment, però, només es coneixen les nominacions al "millor noticiari" i al "millor progra-ma d'actualitat", entre els quals no hi ha cap producció espanyola nominada. Les nominacions de les categories de ficció i interpreta-ció s'anunciaran el proper 6 d'octubre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema