Sky, l'operador de televisió de pagament més gran d'Europa, planeja llançar el seu servei de visualització en streaming a la carta, Now TV. Segons informava ahir la revista Variety, la companyia té pensat posar en funcionament el servei a final d'aquest 2016. D'aquesta manera, Now TV s'uniria al "boom" de servidors de streaming de pagament que es llençaran a final d'any, juntament amb HBO Go i Instant Video d'Amazon.

Segons la Oficina Europea d'Estadística (Eurostat), Espanya és el país amb una taxa de penetració més alta d'aquest servei. Fins al 30,7% de les llars estan abonades a la televisió de pagament, i el nombre no para de créixer. Així, totes les companyies veuen Espanya com un potencial mercat per expandir un negoci que s'havia estancat. A més, l'experiència a Espanya servirà com a experiment abans de saltar a altres territoris europeus.

L'operadora Sky, però, no té un gran nombre de continguts de producció pròpia. Aquest fet suposa un problema a Espanya on els drets dels continguts que ofereix la plataforma en altres països ja estan en mans d'altres servidors. L'emissió dels partits de la Premiere League és dret de Movistar +, i els continguts d'HBO quedaran en mans d'HBO Go.