Joc de Trons escalfa motors per a la seva setena temporada. El rodatge començarà aquest setembre i la productora ja ha posat en marxa els càstings per trobar els actors de repartiment i secundaris. El portal digital Watchers of the wallassegura tenir en exclusiva un llistat dels perfils i característiques dels actors que Benioff i Weiss seleccionaran per unir-se al repertori de la ficció d'HBO. Segons la informació publicada pel citat portal, la productora de la sèrie està buscant persones per interpretar personatges experts en l'art de la guerra.

Concretament, es busca un home d'entre 40 i 55 anys per encarnar un general militar experimentat, de raça blanca i amb accent britànic d'Oxford. L'equip de càsting també ha rebut l'encàrrec de cercar un home, d'entre 35 i 45 anys, per interpretar un guerrer. L'individu ha de tenir aspecte dur, amb l'"agressivitat d'un pit bull" i ser hàbil en les lluites cos a cos. És a dir, que tingui experiència com a lluitador de boxa o arts marcials. Aquest personatge, que ha de ser blanc i amb accent neutral, tindrà un diàleg "considerable" al llarg de la nova temporada. Finalment, es busca un guerrer atlètic, en forma i disciplinat, però més jove, que rondi els vint anys. Es requereix que tingui ascendència de l'Orient Mitjà.

La religió també té un paper molt important a la sèrie, i per això es busca un home d'entre 35 i 45 anys per interpretar un sacerdot venerable amb autoritat moral i presència. Tot i així, la setena temporada no deixarà de banda el paper de les cortesanes. Una jove atractiva i segura de si mateixa interpretarà un paper amb força text, que requereix un nu integral. La resta de personatges anunciats són un home de trenta anys blanc i amb accent d'Oxford, un comerciant d'uns 40 anys, i un jove de perfil carismàtic.