Infiltrados, la cinta de suspens policíac que el 2006 es va emportar el premi Oscar a millor pel·lícula, també tindrà la seva versió en format sèrie. Segons una informació del portal Deadline, el gegant Amazon s'ha fixat en el film de Martin Scorsese per continuar enfortint la producció pròpia del seu projecte televisiu. El projecte ja s'ha començat a gestar, tot i que encara falten per confirmar detalls, com l'elenc interpretatiu, el nombre d'episodis o l'inici del rodatge.

Per ara, i d'acord amb el que ha publicat el citat portal nord-americà, la direcció d'Amazon ha posat en mans de Jason Richman (Detroit 187) l'adaptació del guió que William Monahan va escriure per a Scorsese, basant-se al seu torn en la pel·lícula produïda a Hong Kong el 2002 Juego sucio (Infernal Affairs).

De Boston a Chicago

La sèrie, que en principi tindrà un títol similar a la pel·lícula -The Departed als Estats Units- canviarà tanmateix la seva ubicació, i ambientarà les trames a Chicago en lloc de Boston. El que no es modificarà gaire serà l'eix argumental de la història, malgrat que en aquesta ocasió la màfia en la qual s'hauran d'infiltrar dos agents de la policia serà llatina. Falta saber si la sèrie aconseguirà reunir un elenc de luxe com el que va aconseguir tenir Scorsese sota les seves ordres, amb Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Vera Farmiga, Alec Baldwin o Martin Sheen, entre d'altres.