Els viatges en el temps continuen sent, avui en dia, un element de ciència-ficció, amb molt poca base científica. De fet, la majoria dels científics consideren impossible que els humans arribin a ser capaços d'avançar o recular a través de la història, atenent una realitat: si no hi ha cap descobriment sorprenent, no existeix ni un passat ni un futur que succeeixin en paral·lel al que coneixem com a temps real. No obstant això, el mite segueix molt present a la ficció i l'última sèrie que basa la seva trama en aquest somni utòpic és Timeless. La nova creació d'Eric Kripke (Sobrenatural, Revolution) i Shawn Ryan (The Shield) per a la NBC disposarà de la direcció de Neil Marshall (Juego de Tronos), i s'estrenarà el dimarts 4 d'octubre al canal Movistar Series Xtra, un dia després dels Estats Units.

Timeless arribarà a Espanya després de rebre moltes acusacions de plagi. I és que la seva trama, protagonitzada per un equip d'agents especials que es veu obligat a viatjar al passat per investigar i atrapar un criminal perillós, inclou similituds enormes amb l'espanyola El Ministerio del Tiempo. La història comença quan un misteriós criminal roba la potent màquina del temps desenvolupada amb un secretisme total. L'objectiu d'aquest home és modificar el passat dels Estats Units i liquidar els seus valors i la democràcia. El govern nord-americà, amb caràcter d'urgència, es veurà obligat a reclutar un científic, un marine i una professora d'història que tindran la missió de seguir el criminal, a bord d'un segon prototip de la màquina, i evitar que faci realitat els seus plans.

L'elenc protagonista està format per Goran Visnjic (Urgencias) en el paper de criminal, Matt Lanter (CSI: Cyber) com el marine, Malcolm Barrett (Southland) com el científic i Abigail Spencer (Mad Men) com la professora.