Eduardo Noriega, Paz Vega i Lluís Homar són alguns dels rostres que arribaran a la petita pantalla al llarg de la nova temporada amb ficcions com La sonata del silencio, La verdadPerdóname Señor. Un curs en el qual també s'acomiadaran produccions veteranes com Velvet i Águila Roja. El nou format del xef Alberto Chicote, amb noves entregues de Pesadilla en la cocina i un especial sobre menjar saludable, i El amor está en el aire, de Juan y Medio, són algunes de les altres propostes d'entreteniment per aquesta tardor.

Així, Ràdio Televisió Espanyola aposta pel retorn de Víctor Ros, que en la seva segona temporada traslladarà les aventures del "Sherlock espanyol", interpretat per Carles Francino, en escenaris londinencs. Les peripècies dels detectius Olmos y Robles també tornaran a la programació de La 1, com els últims capítols de la novena temporada d'Águila Roja, que després de més de set anys en antena s'acomiada dels espectadors. La sonata del silencio, adaptació de la novel·la de Paloma Sánchez-Garnica, que protagonitzaran Marta Etura, Daniel Grao i Eduardo Noriega, és una altra de les apostes de ficció. Les noves entregues de CuéntameDestinos de Película, amb Màxim Huerta, seran altres novetats de la graella de TVE.

En el cas d'Antena 3, després de la no renovació i final de Vis a Vis, Buscando el norte, Bajo sospecha i La embajada, aquesta temporada aposten per ficcions estables com Allí abajo, que estrenarà la seva tercera temporada, i la quarta, i última, de Velvet. A més, arribarà la segona temporada de Mar de Plástico. L'actor i presentador Juan y Medio estrenarà el seu programa El amor está en el aire, en el qual la cadena assegura que hi haurà reconciliacions, retrobaments, declaracions d'amor, homenatges i sorpreses. Antena 3 també espera estrenar a aquest trimestre Dietas a examen, un programa especial d'Alberto Chicote, que també tornarà amb noves entregues de Pesadilla en la cocina, a les quals se sumaran noves edicions de Tu cara me suena i Top Chef.

Per la seva banda, Mediaset continua amb la seva aposta per clàssics com Gran Hermano, La VozGranjero busca esposa, juntament amb les noves entrevistes del Mi casa es la tuya de Bertín Osborne. Pel que fa a ficció, s'estrenarà el thriller Sé quién eres, protagonitzat per Lluís Homar i Blanca Portillo, i La verdad. Tornaran els embolics veïnals de La que se avecina, a més de les minisèries Lo que escondían sus ojosEl padre de Caín, una intriga protagonitzada per Quim Gutiérrez sobre la lluita contra ETA. També destaca Perdóname Señor, la història d'una monja embolicada en una trama de narcotràfic, que interpreta Paz Vega.